Vakbarát verzió
2018. április 19.
 
 
tevekenyseg.jpg
Bankról
Tevékenység Nyomtatás
A Kinizsi Bank Zrt. az elmúlt években jellemző lassú gazdasági élénkülés, a jelentősen változó törvényi környezet ellenére is megőrizte a térségben piaci pozícióját, és ahogy több évtizede, így 2015-ben is stabil partnere ügyfeleinek. A kedvezőtlen nemzetközi, és változékony makro- és mikrogazdasági folyamatok ellenére is a régió gazdaságának meghatározó szereplőjeként vagyunk jelen. Az önkormányzatok, a helyi vállalatok és a lakosság pénzügyi szolgáltatójaként töretlenül célunk, hogy termékpalettánk és munkatársaink felkészültsége igazodjon ügyfeleink elvárásaihoz.
 
A XXI. századi kihívásokra folyamatos termékfejlesztéssel, szolgáltatásaink színvonalának növelésével és munkatársaink képzésével tudunk felelni. Mindezek mellett megtartjuk ügyfélközpontú szemléletünket, hiszen régiós bankként fő erősségünk a személyesség. Az így kialakult ügyfélkapcsolatra alapozott szolgáltatásaink nem csupán hagyományos banki termékek, hanem eseti problémák megoldását, valamint egyéni célok megvalósítását szolgáló egyedi megoldások, amelyek valóban az ügyfeleink igényeit szolgálják.
 
Lakossági üzletág
 
Kiemelt feladatunknak tekintjük a régió lakosságának magas színvonalú kiszolgálását. A XXI. századi kihívásoknak megfelelően folyamatos informatikai fejlesztéseket hajtunk végre. Napi pénzügyeik intézésére egyre több ügyfelünk használja NetB@nk felületünket. E mellett azonban továbbra is fontos részünkre és ügyfeleink számára is a személyes kapcsolat, így termékeink fejlesztése során messzemenőkig figyelembe vesszük ügyfeleink életkori sajátosságait, számlavezetési és megtakarítási szokásait. Erre a kapcsolatra alapozva bővítjük termékkínálatunkat a hagyományos banki szolgáltatások megtartása mellett.
A devizaárfolyamok emelkedése miatt nehéz helyzetbe került családok számára korábban a végtörlesztés keretében árfolyamkockázattól mentes forint kölcsönök kihelyezésével nyújtottunk segítséget. A kedvezményes kamatozású csere hitel termékünkkel sikeresen bővítettük ügyfélkörünket.
Bankunk a lakossági számlatermékek árazásánál figyelembe veszi, hogy a magyar családok költségeinek, havi kiadásainak emelkedése nehéz helyzetbe hozza a háztartások nagy részét, ezért költségkímélő számlavezetési megoldásokat kínálunk és ezt a kiemelt figyelmet termékfejlesztéseink során is folyamatosan érvényesítjük.
Az elhúzódó válság miatt felértékelődött a megbízhatóság, a stabilitás, a hosszú távú biztonság jelentősége a lakossági pénzügyekben. Ügyfeleink valamennyi pénzügyi igényének kiszolgálásához Bankunk kínál vagyon- és életbiztosítási termékeket, lakáscélú megtakarítást, rövid és hosszú távú finanszírozást, míg ügyfeleink megtakarítási céljainak megvalósításához egyre bővülő befektetési szolgáltatásainkkal nyújtunk szakszerű támogatást.
 
Vállalati üzletág
 
Magyar bankként elkötelezett támogatói vagyunk a kis- és középvállalkozásoknak. Az általános kereskedelmi banki gyakorlattal ellentétben folyamatosan fenntartjuk hitelezési szándékunkat a szektor irányába és részt vállalunk a központi gazdaságélénkítési célkitűzések megvalósításában.
A gyorsan változó gazdasági környezet a vállalkozások finanszírozási igényeire is folyamatos hatással van. A piaci környezet részünkről is rugalmasságot, gyors reakciókat vár el. Bankunk az elmúlt évben a központi kormányzati programokba történő bekapcsolódással és a már megkedvelt termékek megújításával és új hiteltermékek bevezetésével szolgálta ki a régió vállalkozásait.
A hazai kis- és középvállalkozások mellett nemzetközi tevékenységet is végző vállalatok, illetve nagyvállalatok pénzforgalmi elvárásainak is sikerül megfelelnünk. Számukra speciális szolgáltatásokat nyújtunk számlavezetési, hitelezési és a befektetési területen egyaránt.
 
Önkormányzati üzletág
 
A Kinizsi Bank Zrt. az önkormányzatok részére is teljes körű pénzügyi szolgáltatást nyújt. Bankunk kezdetektől fogva a helyi értékek melletti elkötelezettségéről tesz tanúbizonyságot, ennek köszönhetően a régióban nagyközségek, községek, körjegyzőségek és kisebb helységek önkormányzatait tudhatjuk ügyfeleink között. Veszprém megyében az önkormányzatok számát tekintve piaci részesedésünk továbbra is meghaladja a 15 százalékot. A siker egyik záloga, hogy fiókjaink a kisebb lélekszámú településeken is megtalálhatók, ahol munkatársaink az önkormányzatok napi működésébe, mindennapos problémáikba betekintést nyernek, így ennek megfelelően helyben tudnak szakszerű pénzügyi megoldást nyújtani.
 
back
Vissza a főoldalra Vissza Lap tetejére
 
   

Központ

Fiókok

ATM-eink

Kérjen visszahívást

Küldjön e-mailt