Vakbarát verzió
2017. április 28.
 
 
hi_szamlavalaszto.jpg
Termékcsomagok Nyomtatás
Bankolási szokásainak megfelelően több termékcsomag közül választhat. A termékcsomagok keretein belül egyszerre több banki szolgáltatást is igénybe vehet, sokkal kedvezőbb feltételekkel, mintha egyenként igényelné őket.
 
Az elektronikus banki szolgáltatást előtérbe helyezők számára a „Vitalitás” szolgáltatás csomagunkat ajánljuk, amely NetB@nk szolgáltatás, ingyenes bankkártya mellett akár hitelkártyát is tartalmazhat, hogy pénzügyei lebonyolítását a mai technikai lehetőségek mellett a legkényelmesebben végezhesse.
 
A hagyományos banki szolgáltatásokat kedvelő ügyfeleink részére is testre szabott megoldást kínálunk „Tradíció” termékcsomagunkkal, amelybe a bankszámlához ingyenes bankkártya, kedvezményes szolgáltatói díjterhelés és kezdeti költségek nélküli folyószámlahitel felvételi lehetőség tartozik.
 
A különféle korosztályok igényeire is gondoltunk:
 
A nyugdíjasok számára kialakított „Őszidő” számlavezetési csomagunk keretében az egyedülállóan kedvező díjakat tartalmazó bankszámlavezetéshez, kiemelkedő megtakarítási és kezdeti költségek nélküli hitelfelvétel lehetősége társul.
 
Az ifjúság és a fiatalabb generáció részére alakítottuk ki a „Suli-mix” és „Studi-mix” termékcsomagokat, amelyek keretében ingyenes Ifjúsági bankkártya mellett internetes hozzáférést is biztosító számlavezetési megoldásokat kínálunk.
 
 
kinizsi4.jpg 
 
A termékek részletes leírása, feltételei a Hirdetményben tekinthetők meg!
 
 
Kapcsolódó dokumentumokemblema_magyar_web.jpg
 
 
 
 
 
Vállalkozóknak
 
A vállalkozások számára a forgalomtól függően kialakított számlacsomagokon túl a speciális tevékenységeket folytató szervezetek részére kedvező feltételekkel termékcsomagokat alakítottunk ki.
  •  „Gyógyír” termékcsomag – orvosok, gyógyszerészek számára az egyéb szolgáltatások mellett kiemelt hitellehetőségeket kínálunk.
  •  „Paragrafus” termékcsomag – ügyvédek, közjegyzők, végrehajtók részére kedvező kamatozású letéti számlakezelést tesz lehetővé.
  •  „Auditor” termékcsomag – könyvelőknek, könyvelő irodáknak, adótanácsadóknak és könyvvizsgálóknak kedvező számlavezetési feltételeket és hitellehetőségeket nyújtunk.
  •  „Gazda” termékcsomag – mezőgazdasági vállalkozások részére speciális számlavezetési szolgáltatások, és hitelkonstrukciók igényelhetők.
  •  „Origo” termékcsomag – Kezdő vállalkozások számára számlavezetési kedvezményeket kínálunk.   

A termékek részletes leírása, feltételei a Hirdetményben tekinthetők meg!
 

back
Vissza a főoldalra Vissza Lap tetejére
 
   

Központ

Fiókok

ATM-eink

Kérjen visszahívást

Küldjön e-mailt