Vakbarát verzió
2017. október 18.
 
 
befektetesek.jpg
TAKARÉKINVEST befektetési alapok Nyomtatás
A Takarék Invest Likviditási Befektetési Alap azoknak a magán-, vagy intézményi ügyfeleknek jelenthet megoldást, akik nagyon alacsony kockázat vállalása mellett már rövidtávon is versenyképes hozamot kívánnak elérni.
  
Az Alap megfelelő lehet Önnek, ha az inflációnál és az állampapíroknál magasabb hozamot szeretne elérni.
  
A Takarék Invest Közép- Kelet- Európai Részvény Alap, tőkepiaci fellendülés esetén részesedést nyújt a részvénypiaci hozamokból, a minimálisan 2 évre tervező befektetők számára magas kockázat mellett.
  
A jelenlegi, kissé bizonytalan befektetési környezetben egy tőkevédett alap létjogosultsága különösen időszerű. Olyan befektetőknek ajánljuk, akik biztonságban szeretnék tudni a tőkéjüket, ugyanakkor részesedni szeretnének az egyéb eszközcsoportok, úgymint részvény-, áru- és devizapiac által kínált magas hozamú befektetési lehetőségekből.
  
A Takarék Invest Származtatott Árupiaci Nyíltvégű Befektetési Alap azoknak a magán-, vagy intézményi ügyfeleknek jelenthet megoldást, akik az állampapír-piaci hozamoknál magasabb eredményt szeretnének elérni minimum 1 éves időtávon és vállalni tudják az árupiac jelentős árfolyam-ingadozásából eredő kockázatot, mely azonban hosszabb távon lényegesen magasabb potenciális megtérüléssel rendelkezik.
 
További információkért érdeklődjön a Kinizsi Bank fiókjaiban vagy kattintson www.takarekinvest.hu oldalra!
  
 
back
Vissza a főoldalra Vissza Lap tetejére
 
   

Központ

Fiókok

ATM-eink

Kérjen visszahívást

Küldjön e-mailt