Bankkártya
A bankkártya használata szükségtelenné teszi, hogy nagyobb mennyiségű készpénzt tartson magánál, ugyanakkor bármikor és bárhol kiadásait, esetleges hirtelen felmerülő fizetéseit teljesítheti.
 
A bankkártya használatának előnye, hogy nem kell a bankfiók nyitva tartásához igazodva előre gondoskodni készpénzről, mert a bankautomaták a nap 24 órájában biztosítják a készpénzhez jutást, illetve vásárláskor bankkártyáját közvetlenül fizetésére is használhatja. Számláján a pénze addig kamatozik, amíg ténylegesen fizetésre nem kerül sor.
 
A Kinizsi Bank a lakossági bankszámlához kapcsolódóan többfajta betéti kártyát is kínál ügyfeleinek, amelyek külföldön és belföldön egyaránt használhatók:
A Kinizsi Bank ügyfelei számára az ország egész területén kedvező díjtételekkel vehetők igénybe az integrációs takarékszövetkezetek által üzemeltetett ATM-ek is kedvező díjtételekkel vehetők igénybe.
  
Bankkártyákhoz kapcsolódóan utazási biztosítás is köthető, így utazáskor nincs szükség külön baleset-utas és poggyászbiztosításra.
 
ATM-en keresztül Mobil telefonszámlája egyenlegét is feltöltheti, és bankkártyájával végzett tranzakciókról SMS értesítést is kérhet.
 
A Kinizsi Bank a bankkártyák biztonságosságának növelése érdekében az elsők között tért át az úgynevezett chippel ellátott bankkártyák kibocsátására, így valamennyi kártyabirtokosunk bankkártyáját folyamatosan erre az új, és korszerűbb kártyákra cserélte le.
 
A termékek részletes leírása, feltételei a Hirdetményben tekinthetők meg!
 
 
Kapcsolódó dokumentumok