Számlavezetés
Pénzügyei lebonyolításához biztonságos és kényelmes megoldás a bankszámla. Bízza ránk pénze kezelését, időt és fáradtságot takaríthat meg!
 
Előnyök, amelyeket akkor élvezhet, ha bankszámlát nyit nálunk: 
A Kinizsi Díjeső lakossági fizetési számlát magánszemélyek 2015. szeptember 15-től a számlanyitástól számított 6 hónapig jelentős kedvezmény mellett nyithatnak. Részletek.
 
Bankunk az alapszámlához való hozzáférésről, az alapszámla jellemzőiről és díjazásáról szóló 262/2016. (VIII. 31.) Korm. rendelet alapján Alapszámlát nyit és vezet az arra jogosult fogyasztók számára.
 
Bankunk a fizetési számla váltásáról szóló 263/2016. (VIII. 31.) Korm. rendelet alapján a számlaváltást lebonyolítja az azt igénylő fogyasztók számára. Az erről szóló tájékoztatót a Letölthető tájékoztatókban megtekintheti.
 
A termékek részletes leírása, számlavezetés, szerződéskötés módja és díjai az Általános Szerződési Feltételekben és a Hirdetményben tekinthetők meg!
 
Pénzügyi céljait szem előtt tartva a hagyományos folyószámlán kívül többféle termékcsomagot is kínálunk. A „Termékcsomagok" menüpontunk alatt válassza ki, melyik igazodik leginkább igényeihez!
 
emblema_magyar_web.jpg
Kapcsolódó dokumentumok