Vakbarát verzió
2018. május 22.
 
 
default
Növekedési Hitel Program II. Nyomtatás
Beruházásba kezdene? Kedvező feltételek melletti finanszírozást keres? Bankunk is részt vesz a Magyar Nemzeti Bank által jelenleg 2015. december végéig meghirdetett Növekedési Hitel Programban.
 
A Kinizsi Bank - a térség meghatározó pénzintézeteként - elhivatott partnere régiónk fejlődését jelentősen befolyásoló kis– és középvállalkozásoknak. A szektor minden igényt kielégítő, színvonalas pénzügyi kiszolgálása hosszú évek óta filozófiánk alappillére.
Magyar bankként elkötelezett támogatói vagyunk a nemzetgazdasági program megvalósulásának, ennek érdekében Bankunk a Magyar Nemzeti Bank által meghirdetett Növekedési Hitel Program második ütemében is szerepet vállal.
 
A Növekedési Hitel Program alapvető célja, hogy a kedvezményes jegybanki forrásokon keresztül a mikro-, kis- és közép vállalkozások finanszírozását elősegítse, mivel ez kiemelten fontos a termelő kapacitások, valamint a munkahelyek gyarapításában. A kedvezményes 2,5% -os kamat a vállalatok számára az alacsonyabb törlesztő részleteken keresztül alacsonyabb költségeket eredményez, melynek mind jövedelmezőségi, mind likviditási szempontból pozitív a hatása.
 
A Növekedési Hitel Program részeként jelenleg 1000 milliárd forintos keret kerül meghirdetésre, amit összesen 2000 milliárd forintig emelhet a Monetáris Tanács. A refinanszírozási keret elsősorban a kis- és középvállalkozások beruházási és forgóeszköz-finanszírozásának céljára, valamint az EU-s támogatások előfinanszírozásának a biztosítására szolgál, kisebb része devizahitelek kiváltására áll rendelkezésre.
 
A 2015 márciusában induló NHP+ konstrukcióval a hitelprogramból eddig kiszoruló kis- és középvállalkozások hitelhez jutási lehetőségei is javulnak. Az NHP+ konstrukcióra a Monetáris Tanács 500 milliárd forintot különített el.
 
Aktív szerepvállalásunk a Növekedési Hitel Programban lehetővé teszi mind meglévő, mind jövőbeli ügyfeleink számára a hitelkonstrukcióban való részvételt. Kiemelt célunk, hogy a térségünkben működő kis- és középvállalkozások minél nagyobb számban vehessék igénybe a finanszírozás ezen kedvezményes lehetőségét.
 
A Növekedési Hitel Programban való részvételhez kérjük, forduljon bizalommal fiókjainkban dolgozó kollégáinkhoz, akik készséggel tájékoztatják a konstrukció részleteiről.
 
back
Vissza a főoldalra Vissza Lap tetejére
 
   

Központ

Fiókok

ATM-eink

Kérjen visszahívást

Küldjön e-mailt