Vakbarát verzió
2018. október 19.
 
 
default
Értékpapírszámla-vezetés Nyomtatás
Értékpapírszámla
Amennyiben Ön úgy dönt,replika patek philippe hogy megtakarításait valamely magasabb hozammal kecsegtető befektetési alapba, vagy egy kicsit biztonságosabb állampapírba helyezi el, első lépésként értékpapírszámlát kell nyitnia.
 
Az értékpapírszámla egy olyan - értékpapír befektetésekhez nélkülözhetetlen -nyilvántartás, melyet Bankunk az Ön értékpapírjairól vezet és lehetővé teszi értékpapír szolgáltatásaink igénybevételét.
 
A számla két részből áll: értékpapírszámla és pénzszámla
 
Az értékpapírszámláján tartjuk nyilván az Ön által tulajdonolt értékpapírokat,replika panerai míg a pénzszámlán nyomon követheti az értékpapír eladások és vételek pénzügyi teljesítésének (terhelések; jóváírások) időrendiségét, nagyságát, a járulékos költségeket és a pénzegyenleget.
 
Számlanyitás
Ügyfeleink a Kinizsi Bank egyes fiókjaiban nyithatnak értékpapírszámlát, személyazonosságuk igazolása és az adóazonosító jel megadása után. Vállalkozások esetén,replika iwc annak képviselője nyithat számlát a vállalkozás okmányainak bemutatásával. Mindezek a lehetőségek külföldiek előtt is nyitva állnak.
 
Rendelkezés a számla felett
Bár a számla csak egy néven szerepelhet,replika breitling mód van állandó meghatalmazott bejelentésére. Ezt a bejelentést a számlatulajdonos és az állandó meghatalmazott közösen, személyesen tudják megtenni.
 
 
Kapcsolódó dokumentumok
replika audemars piguet
 
back
Vissza a főoldalra Vissza Lap tetejére
 
   

Központ

Fiókok

ATM-eink

Kérjen visszahívást

Küldjön e-mailt